WILT U INFORMATIE OF EEN BESTELLING PLAATSEN !
BEL 013-5430983
Online bestellen?

Kuijpers kassasystemen en kantoormachines heeft naast een uitgebreide fysieke winkel, in Tilburg, ook een webshop waarin u een gedeelte van ons assortiment kunt bekijken.
 
Open de webshop

Contact opnemen

Kuijpers Kassasystemen en Kantoormachines
Besterdring 31
5014 HG Tilburg

T 013 5430983
F 013 5363081
KVK 18014103
BTW 8134.09.135.B01
 
Stuur een e-mail

Over Kuijpers

Ook SERVICE wordt door ons nog met hoofdletters geschreven. Talloze particulieren, winkeliers en horeca-ondernemers kunnen dat uit eigen ervaring onderschrijven. Om deze service te waarborgen installeren wij alleen in de regio Brabant. Kuijpers mag zich met recht d specialist noemen op het gebied van kassa-apparatuur en kantoormachines. U kunt kiezen uit een breed assortiment moderne kassa's, al of niet computer gestuurd maar de voordelen van Kuijpers houden niet op bij de ruime keuze. Een werkplaats in eigen huis staat garant voor deskundige reparatie en revisie. Uw kassa kapot? En telefoontje en we proberen dezelfde dag nog langs te komen. In veel gevallen verhelpen wij de storing ter plaatse, indien dit niet mogelijk is hebben wij een 'leenkassa' en zorgen ervoor dat u uw kassa zo snel mogelijk terug heeft. Business must go on!
Ook het leveren van linten en inktcartridges is n van onze specialiteiten. Wij hebben 150 schrijfmachine- en printerlinten op voorraad. Zelfs voor linten van mechanische schrijfmachines kunt u nog bij ons terecht.
Wij zien u graag terug in onze winkel !
 
                                        
Filmpje: Kuijpers Kassasystemen                                                       Eigenaar: Joep Remmers